05-03-19

2019-03-05 20:57

Κανονική και αναμενόμενη είναι η εξέλιξη της διόρθωσης που ξεκίνησε στη χθεσινή συνεδρίαση.  Η αυριανή συνεδρίαση παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον δεδομένου ότι θα μας δώσει κάποια πρώτα στοιχεία σχετικά με το έυρος της διόρθωσης.

Αν το πρόσημο στο κλείσιμο είναι θετικό και δεν σημειωθεί χαμηλότερο χαμηλό σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση είναι πολύ πιθανό η διόρθωση να τελειώσει πολύ σύντομα και μάλιστα ακόμη και χωρίς να απειληθεί διάσπαση του 200άρη (ίσως ένα ενδοσυνεδριακό πέρασμα λίγο χαμηλότερα από αυτόν προς το τέλος της εβδομάδας).

Αν αντίθετα το αυριανό πρόσημο είναι αρνητικό τότε αυξάνουν οι πιθανότητες να αναζητηθεί στήριξη σε χαμηλότερο  επίπεδο αλλά χωρίς ακόμη να έχει δοθεί αξιόπιστο σήμα για αυτό καθώς είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να πιθανολογήσουμε για την μορφή της διόρθωσης. 

Στην περίπτωση μάλιστα που το  χαμηλό ημέρας ακουμπήσει το 200άρη τότε μπορεί να έχουμε στη συνέχεια μια αντίδραση αλλά η διόρθωση ίσως διαρκέσει  σχεδόν όλο το Μάρτιο δίνοντας ένα διαφορετικό από τον αναμενόμενο, σχηματισμό 

Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε καθημερινά την εξέλιξη της κίνησης και μόλις υπάρχουν νεώτερα στοιχεία θα γίνει και η ανάλογη παρέμβαση