08-10-18

2018-10-08 21:41

Δεν θα προχωρήσουμε σε εκτεταμένη ανάλυση των σεναρίων που επικαιροποιήθηκαν στις 28/9/2018 (προηγούμενο σχόλιο). Λόγω της επιτάχυνσης της καθοδικής κίνησης θα κάνουμε μια συνοπτική διαγραμματική επικαιροποίηση 

PLAN A: Στο όριο το κύμα W. Ή θα βγεί εντός της εβδομάδας ανοδική αντίδραση ή το σενάριο θα ακυρωθεί/τροποποιηθεί (ανάλογα με την εξέλιξη)

PLAN Β: Εδώ τα περιθώρια δεν είναι τόσο στενά καθώς η τροποποίηση του σεναρίου είναι τεχνικά εφικτή. Πάντως και εδώ η εμφάνιση ανοδικής αντίδρασης εντός της  εβδομάδας επιββαιώνει το σενάριο.

PLAN C: Η συνέχιση της καθόδου αύξησε πολύ τις πιθανότητες επιβεβαίωσης αυτού του σεναρίου. Πάντως και εδώ η εμφάνιση ανοδικής αντίδρασης (πολύ μικρότερης σε εύρος) συμφωνεί απόλυτα με το σενάριο.

PLAN D: Εδώ η συνέχιση της καθόδου μειώνει τις πιθανότητες επιβεβαίωσης αυτού του σεναρίου χωρίς όμως ακόμη να έχει ακυρωθεί. Και εδώ η εμφάνιση ανοδικής αντίδρασης συμφωνεί απόλυτα με το σενάριο. Εδώ βέβαια τα περιθώρια είναι στενά και πρέπει να έρθει πριν το τέλος της εβδομάδας διαφορετικά το σενάριο μάλλον θα ακυρωθεί.