ΔΤΡ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ 15-05-18

2018-05-15 20:01

Αντιστρεπτικό καθοδικό σχηματισμό μας έδωσε το διάγραμμα του δείκτη τραπεζών που μας προδιαθέτει για καθοδική συνέχεια. Από την άλλη στα επιμέρους διαγράμματα των τραπεζικών τίτλων η εικόνα είναι μπερδεμένη. Έτσι αφήνουμε ένα ενδεχόμενο να δούμε ανοδικό γύρισμα από την στήριξη της Α2 αύριο ή μετά από ένα ενδοημερήσιο χαμηλό στον 50άρη που θα δώσει ευκαιρία για τοποθετήσεις σε καλές τιμές για τους κυνηγούς των αντιδράσεων.

Με στήριξη στον 50άρη περιμένουμε μια ανοδική αντίδραση τουλάχιστον μέχρι το 200άρη. Εκεί θα κριθεί η συνέχεια

Δεν έχει χαλάσει η τεχνική εικόνα κρατάει τις στηρίξεις και την ανοδική προοπτική. Αν πάρει την καθοδική σκυτάλη από ΕΤΕ και ΠΕΙΡ επιτρέπεται κίνηση μέχρι την Α χωρίς κανένα πρόβλημα.

όπως και η ΑΛΦΑ δεν έχει χάσει την ανοδική προοπτική. Είναι η μοναδική που έχουμε ανοικτή θέση long

Είναι η μοναδική από τις 4 συστημικές τράπεζες που έχει χάσει όλες τις στηρίξεις της. Οι πιθανότητες κίνησης προς το χαμηλό των 2,5€ είναι αρκετές όμως υπάρχει μια τεχνική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Από το χαμηλό του Απριλίου μέχρι το υψηλό των 3,56€ ολοκλήρωσε μια καθαρή κίνηση 5 κυμάτων με ωραίες αναλογίες fibo και στη συνέχεια έδωσε ένα περίπου τυπικό zigzag ίσο με 62%  περίπου της ανοδικής κίνησης. 

Το τελευταίο φυσικά ισχύει μόνο στην περίπτωση που δούμε  ανοδικό γύρισμα από τα τρέχοντα επίπεδα ή ίσως από λίγο πιο κάτω (π.χ στο 2,83-2,87). 

Ηρθε η ώρα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ; Θα το μάθουμε άυριο αφού τα περιθώρια έιναι ήδη στενά.