Σχόλιο 11 Δεκ

2013-12-11 20:07

Άχρωμη, άοσμη και άγευστη η σημερινή συνεδρίαση δεν μας προσέφερε τίποτε καινούριο στην εξέλιξη της κίνησης του ΓΔ. Η διακύμανση παρέμεινε εντός του πλαγιοανοδικού καναλιού και η διάταξη - πορεία των ΑΚΜΟ συνέχισαν ανοδικά. Αξιοσημείωτο της ημέρας, η αποτυχία του σχηματισμού "τρια - μέσα- πάνω" να δώσει μιά ανοδική συνεδρίαση παρά τις καλές στατιστικές πιθανότητες αυτού του σχηματισμού. Το κλείσιμο όμως, πάνω από το άνοιγμα του πρώτου μαύρου κεριού (6/12) του σχηματισμού, δεν έχει ακυρώσει την ανοδική του προοπτική αλλά την έχει εξασθενίσει αρκετά.

Συμπερασματικά δεν έχουμε καμία αλλαγή στην τεχνική εικόνα του ΓΔ, συνεχίζουμε πλαγιοανοδικά και μέχρι την διάσπαση του κάτω ορίου του πλαγιοανοδικού καναλιού δεν έχουμε καμία ένδειξη για να μην διατηρούμε τις θέσεις long. Το κάτω όριο, αύριο βρίσκεται στις 1176 μονάδες και ισχυροποιείται και από την παρουσία του ΑΚΜΟ20 σ' αυτό το επίπεδο. 

Κίνηση μέχρι τα όρια του καναλιού και προς τις δύο κατευθύνσεις είναι τεχνικά δυνατή, αν και για την κίνηση προς τα πάνω θα απαιτηθεί αυξηση του τζίρου. Επιβεβαιωμένη διάσπαση του κάτω ορίου (δηλαδή δύο κλεισίματα) σηματοδοτεί μείωση ή εγκατάλειψη των long θέσεων και αναζήτηση στηρίξεων στον ΑΚΜΟ50 (ασθενής στήριξη) και στις 1125 μονάδες (μέτρια στήριξη).