Σχόλιο 13 Νοε

2013-11-13 21:50

Πρώτη επαφή με τη ζώνη 1110 - 1125 είχαμε σήμερα και ο συνδυασμός της στήριξης από το άνω όριο της ζώνης και της στήριξης από το κάτω όριο του πλαγιοκαθοδικού καναλιού μας έδωσε την μικρή ανοδική ανάσα που περιμέναμε. Παρότι το μικρό ασπρο κερί το οποίο είναι ανοδικό σφυρί δρα ως "ελατήριο" προκειμένου να αντιστρέψει την τάση, είναι τόσο μικρή η σκιά του που η δύναμή του είναι αμφίβολη.

Κατά τα άλλα δεν έχουμε ουσιώδεις μεταβολές, ο ΑΚΜΟ10 συνεχίζει καθοδικά και απομακρύνεται από τον ΑΚΜΟ20, το κάτω όριο του πλαγιοκαθοδικού άντεξε ακόμη μιά ημέρα και η σημερινή συνεδρίαση ήταν απλά μια χρονική παράταση στην αποφασιστική κίνηση που περιμένουμε.

Είναι πολύ πιθανό η σημερινή μέρα να ήταν ημέρα ανάπαυλας και αυριο να συνεχίσουμε καθοδικά δοκιμάζοντας και πάλι την ζώνη 1110-1125. Μόνο μια ανοδική κίνηση και κλείσιμο πάνω από 1147 μονάδες θα είναι σημάδι ανοδικής αντιστροφής. (Βάζω το κλείσιμο έντονο "Bold" γιατί μετά από μια μεγάλη σχετικά πτώση το μικρό ανοδικό σφυρί μπορεί να δημιουργήσει προσδοκίες τις πρώτες ώρες της συνεδρίασης οι οποίες πιθανόν να ανατραπούν στο κλείσιμο).

Αναμονή λοιπόν και ετοιμότητα.

ΥΓ Κάθε μέρα θα υπενθυμίζω την ισχύ ή διάψευση των σεναρίων που έχω αναρτήσει στην ίδια ενότητα. Μετά τη σημερινή μέρα τα σενάρια 1,2,3 και 4 βρίσκονται ακόμη σε ισχύ.