Σχόλιο 18 Νοε

2013-11-18 19:23

Μια συνεδρίαση χωρίς κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ήταν η σημερινή.

Η διακύμανση του ΓΔ εντός του πλαγιοκαθοδικού καναλιού χωρίς καμία πρόθεση ούτε να απειλήσει το κάτω όριο αλλά ούτε και να κινηθεί προς τα πάνω.

Μοναδικό σημείο άξιο αναφοράς είναι η εκ νέου επιβεβαίωση της πίεσης που ασκεί ο ΑΚΜΟ10 στο ΓΔ, η συνέχιση της καθοδικής τροχιάς του ΑΚΜΟ20 και ο σχηματισμός των κεριών των τελευταίων τριών ημερών που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα μικρό και αδύναμο "σάντουιτς". Το χαρακτηρίζω μικρό και αδύναμο γιατί δεν διαθέτει τα πλήρη χαρακτηριστικά του σχηματισμού που απαιτεί μεγάλα σώματα (>2,5%) και το τρίτο σώμα να μην κλείσει κάτω από το άνοιγμα του δεύτερου όπως οριακά έγινε εδώ. Αυτός ο ασθενικός σχηματισμός αν και έχει ανοδική πρόγνωση, μόνο με μία επιβεβαίωση από ένα μεγάλο άσπρο κερί που θα έκλεινε πάνω από τον ΑΚΜΟ10 θα έδινε ανοδική ώθηση για τις επόμενες ημέρες.

Η αποφασιστική κίνηση που περιμένουμε για να δώσει κατεύθυνση στο ΓΔ ούτε και σήμερα πραγματοποιήθηκε και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση είναι να είμαστε σε αναμονή και να έχουμε υψηλή ετοιμότητα αντίδρασης. Όσο πάντως είμαστε κάτω από τους ΑΚΜΟ10,20 ημερών δεν υπάρχει ένδειξη για τοποθετήσεις αφού η διόρθωση συνεχίζεται.

ΥΓ Τα σενάρια 1,2,3,4 βρίσκονται ακόμη σε ισχύ. Το 2 όμως, έχει χρόνο μέχρι την Παρασκευή.