Σχόλιο 20 Νοε

2013-11-20 22:53

Ακόμη μία ημέρα ταλαιπωρίας η σημερινή.

Ουσιαστικά δεν έχουμε τίποτε καινούριο να προσθέσουμε καθώς η διακύμανση του ΓΔ παρέμεινε στα ίδια σχεδόν επίπεδα εντός του πλαγιοκαθοδικού καναλιού που μας έχει κουράσει αρκετά. Η πίεση από τους ΑΚΜΟ 10,20,30 ημερών συνεχίζεται και ο ΑΚΜΟ10 ημερών ξαναγύρισε καθοδικά.

Οι ΚΜΟ όπως φαίνεται και στο σχήμα συνεχίζουν να πλησιάζουν μεταξύ τους και η ξαφνική βίαια κίνηση πλησιάζει και αυτή.

Στα θετικά της ημέρας το γεγονός οτι δεν σημειώθηκαν νέα τοπικά χαμηλά και οτι η ζώνη 1110-1125 δεν απειλήθηκε σήμερα.

Η αυριανή ημέρα μάλλον θα είναι και αυτή καθοδική καθώς το σημερινό κερί είναι άνα μικρό καπάκι στο προηγούμενο άσπρο σώμα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τη συνέχεια είτε επιβεβαιωθεί έιτε όχι. Όσο η ζώνη 1110-1125 παραμένει απαραβίαστη έχουμε βάσιμες ελπίδες οτι η διόρθωση θα λάβει τέλος σύντομα. Αν παραβιαστεί και πάμε κάτω από 1110 μονάδες η ταλαιπωρία θα διαρκέσει αρκετά περισσότερο και θα πάμε χαμηλότερα.

Κρατάω την αισιόδοξη άποψη κόντρα στην γενικότερη εικόνα που λογικά μας δείχνει κάτω και δίνω αρκετές πιθανότητες στο να παραμείνουμε τελικά πάνω από τις 1110 μονάδες. Η άποψή μου αυτή δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να προχωρήσει σε άνοιγμα long θέσεων,πράγμα το οποίο πρέπει να γίνει όταν βρεθούμε πάλι με επιβεβαιωμένη κίνηση, πάνω από τους ΚΜΟ με καλούς όγκους.

Υπομονή λοιπόν