Σχόλιο 28 Νοε

2013-11-28 23:43

Η ηρεμία επανέρχεται και η αγορά μπαίνει σιγά σιγά στους κανονικούς της ρυθμούς. Η σημερινή συνεδρίαση είχε την μικρή πίεση στις τιμές που περιμέναμε και μας έδωσε ένα καλό κλείσιμο. Κατα τη διάρκειά της δεν απειλήθηκαν ούτε οι ΑΚΜΟ ούτε και η ανερχόμενη γραμμή τάσης, δεν μπόρεσε όμως ο ΓΔ να βγεί εκτός του πλαγιοκαθοδικού καναλιού και ίσως γυρίσει προς τα κάτω αφού βρήκε αντίσταση εκεί. Ο ΑΚΜΟ10 πέρασε πάνω από τον ΑΚΜΟ20 και όλοι συνεχίζουν σταθερά ανοδικά πλήν του ΑΚΜΟ20 ο οποίος έχει οριζοντιωθεί για μερικές ημέρες. Η εικόνα αρχίζει να φτιάχνει και η αυριανή συνεδρίαση είναι αρκετά κρίσιμη. Θετικό κλείσιμο θα μας δώσει ένα άσπρο σφυρί για εβδομαδιαίο κερί που αν συνδυαστεί με έξοδο από το κανάλι θα είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια. Στην περίπτωση που δεν κλείσουμε θετικά δεν πρέπει να διασπάσουμε την γραμμή στήριξης και τους ΑΚΜΟ.

Σήμερα θα ανεβάσω ένα διάγραμμα από την διόρθωση του Αυγούστου. Κοιτάξτε την ομοιότητα στην συμπεριφορά των ΑΚΜΟ τότε και τώρα

Και τον Αύγουστο ο ΑΚΜΟ10 βρέθηκε κάτω από τους ΑΚΜΟ20,30. Όταν πέρασε πάλι προς τα πάνω σημειώθηκαν νέα υψηλά και ουσιαστικά είχε ξεκινήσει το κύμα 3. Όλοι ξέρετε τι ακολούθησε και βρεθήκαμε από τις 980 στις 1202 μονάδες. Δύο - τρείς καλές συνεδριάσεις μπορούν να δώσουν την εκκίνηση του κύματος 5. Νομίζω οτι ο χρόνος για την οριστική λύση έφτασε και απομένουν μερικές μόνο συνεδριάσεις για να μας δείξουν αν θα επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες μας.