Σχόλιο 5 Νοε

2013-11-05 20:26

Διόρθωσης συνέχεια η σημερινή συνεδρίαση.

Στο εβδομαδιαίο σχόλιο του ΓΔ περιμέναμε να υποχωρήσει τουλάχιστον μέχρι το κάτω εύρος της ζώνης 1145-1202 αλλά μετά τις 15:30 υποχώρησε κι άλλο κλείνοντας τελικά 7 μονάδες χαμηλότερα.

Στο ημερήσιο γράφημα βλέπουμε οτι βρισκόμαστε πλέον στο κάτω όριο ενός πλαγιοκαθοδικού καναλιού και αυτό ίσως να δώσει μια ανοδική αντίδραση αύριο έστω και ενδοσυνεδριακά. Το κρίσιμο σημείο αν αντιδράσει ανοδικά είναι η συμπεριφορά του ΓΔ όταν συναντήσει την προηγούμενη γραμμή στήριξης (1145) που τώρα θα λειτουργήσει σαν αντίσταση και τον ΑΚΜΟ20 ημερών (1152). Σε περίπτωση που σπάσει το κάτω άκρο του καναλιού τότε στήριξη θα βρεί στην περιοχή 1109-1125 (πορτοκαλί ζώνη).

Στο γράφημα κλεισιμάτων φαίνεται καθαρά πλέον η διάσπαση των γραμμών λαιμού των τοπικών κορυφών. Ο πρώτος στόχος τιμών από τη διάσπαση της neck line 2 είναι οι 1110 μονάδες που σχεδόν συμπίπτουν και με το κάτω όριο της πορτοκαλί ζώνης που δείξαμε στο πάνω γράφημα

 

Κατά την άποψή μου τυχόν ανοδική κίνηση θα είναι μικρής διάρκειας και επιβεβαιωτική των διασπάσεων που είχαμε σήμερα εκτός αν έχουμε κλείσιμο με μεγάλους σχετικά όγκους (π.χ. 120 εκ) πάνω από τον ΑΚΜΟ20 οπότε θα επανεξετάσουμε την κατάσταση. 

ΥΓ Διορθώθηκε ένα μικρό αριθμητικό λάθος που υπήρχε στο δεύτερο γράφημα.   Συγνώμη για την ταλαιπωρία.