Σχόλιο 8 Νοε

2013-11-08 20:05

Το σχόλιο χτές οτι "χωράει ακόμη μιά ανοδική ημέρα" σχεδόν επιβεβαιώθηκε αφού όλη την ημέρα το πρόσημο του ΓΔ ήταν (+) ενώ έκλεισε αρνητικός στις δημοπρασίες.

Από πλευράς τεχνικής εικόνας δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά μετά την σημερινή συνεδρίαση.

Είχαμε ένα μαυρο κερί σχεδόν "διάττοντα" αφού η άνω σκιά του δεν επαρκεί  σε μέγεθος για να χαρακτηριστεί έτσι. Διάττοντας ή όχι, δίνει καθοδική ορμή για τη Δευτέρα αλλά όχι τόσο ισχυρή ωστε από μόνο του το κερί να αποτελέσει αφορμή για κάθοδο. Πρέπει λοιπόν να δούμε τί πιέζει το ΓΔ κάτω και τί τον στηρίζει εδώ που βρισκόμαστε. Πίεση η τιμή του ΓΔ δέχεται από το πάνω όριο του πλαγιοκαθοδικού καναλιού που τη Δευτέρα συναντά και τη γραμμή λαιμού 1 στις 1193 μονάδες.  Αν κινηθεί καθοδικά πρέπει να διασπάσει πρώτα τον ΑΚΜΟ10 που στήριξε και το σημερινό κλείσιμο και στη συνέχεια να διασπάσει τον  ΑΚΜΟ20 και τη γραμμή λαιμού 2 (1156 μον). Αυτό νομίζω οτι θα είναι το κάτω όριο της διακύμανσης αν κινηθεί καθοδικά.

Λίγες περισσότερες πιθανότητες έχει το αρνητικό πρόσημο τη Δευτέρα (55%) αλλά είτε ανοδικά είτε καθοδικά κινηθεί ο ΓΔ δεν θα δώσει κανένα νέο στοιχείο για την μεσοπρόθεσμη προοπτική του αν δεν βγει από το κανάλι.

Σχόλιο εβδομάδας και ανάλυση του εβδομαδιαίου κεριού θα αναρτηθεί εντός του Σαββατοκύριακου.