(Δημοσίευση 11 Δεκ) Ούτε μπρος ούτε πίσω

2015-12-18 22:49

Στο προηγούμενο σχόλιο τονίσαμε τη σημασία που είχε η συνεδρίαση της Παρασκευής να ολοκλήρωνε ένα ανοδικό σχηματισμό "τρία μέσα πάνω" με κλέισιμο πάνω απο 582 μονάδες. Ο ΓΔ προσπάθησε να το πετύχει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. 

Η συνεδρίση της Παρασκευής μας έδωσε τελικά ένα σχεδόν doji το οποίο στη θέση που βρίσκεται μπορεί να είναι και κερί συνέχισης αλλά και κερί αντιστροφής με τις πιθανότητες σχεδόν μοιρασμένες. Για να επαληθευθεί το πρώτο θα πρέπει τη Δευτέρα να έχουμε μια συνεδρίαση ανοδική με κλείσιμο πάνω από 582 μονάδες, ενώ για να ολοκληρωθεί καθοδικός σχηματισμός πρέπει να έχουμε κλείσιμο κάτω από 569 μονάδες όπως φαίνεται στο διάγραμμα.

Με την επισήμανση ότι η τάση σε όλους τους χρόνους παραμένει ΚΑΘΟΔΙΚΗ έχουμε το βλέμα στραμμένο και στις 557 μονάδες που αποτελούν το τελευταίο σημείο στήριξης. Ακόμη και αν διασπαστούν καθοδικά οι 569 μονάδες αν αντέξει το χαμηλό των 557 μονάδων μπορεί να περάσουμε σε μια οριζόντια ζώνη συσσώρευσης 557-588 με διάρκεια από μερικές ημέρες μέχρι μερικές εβδομάδες.