(Δημοσίευση 14 Δεκ) Ακόμη ένα ανοδικό βήμα

2015-12-21 20:09

Ακόμη ένα ανοδικό βήμα έκανε σήμερα ο ΓΔ και με το σημερινό κερί ολοκλήρωσε ένα σχηματισμό συνέχισης της βραχυπρόθεσμης ανόδου. Αυτό μας υποχρεώνει να ψάχνουμε σημεία που πιθανόν θα τερματιστεί αυτή η ανοδική αντίδραση που ξεκίνησε από τις 577 μονάδες ή σημεία που η διάσπασή τους θα σηματοδοτήσει της εδραίωση αυτής της ανοδικής τάσης.

Πρώτος στόχος σ' αυτή την κίνηση είναι ο SMA20 που τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην περιοχή 610-620 μονάδων. Πρίν φτάσει εκεί θα πρέπει να υπερβεί την μεσοπρόθεσμη κατερχόμενη (600-610 μονάδες)   ενώ αν υπερβεί τον SMA20 στη συνέχεια ο ΓΔ θα αντιμετωπίσει την μακροχρόνια κατερχόμενη TL1. 

Εκεί αναμένεται μια επιβράδυνση της ανόδου και εκεί θα δοκιμαστεί η ανοδική τάση στο πρώτο σοβαρό τεστ. Αν υπερβεί τις αντιστάσεις αυτές θα αυξηθούν οι πιθανότητες να αντιμετωπίσει στη συνέχεια την σημαντική αντίσταση των 641 μονάδων και τους κατερχόμενους SMA30,50,100 ημερών με τελικό προορισμό τις 672 μονάδες.

Προς το παρόν απολαμβάνουμε την άνοδο αλλά δεν ξεχνάμε ότι ακόμη η τάση σε όλους τους χρόνους είναι ΚΑΘΟΔΙΚΗ και ότι η τρέχουσα ανοδική κίνηση θεωρείται ακόμη ανοδική αντίδραση.