Σχόλιο 04-09-2014

04/09/2014 21:16

Μπορεί να μην μας προκάλεσε έκπληξη η σημερινή συνεδρίαση, δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι δεν μας εντυπωσίασε κιόλας.

Καθαρή ανοδική κίνηση με όμορφο πρωινό σχηματισμό αντιστροφής τριπλό πυθμένα και αυξημένο όγκο.

Τεχνικά ο ΓΔ βρίσκεται και πάλι πάνω από τον ΑΚΜΟ50 (μωβ), μια ανάσα από το να πετύχει νέο τοπικό υψηλό και καθαρά πάνω από την ανερχόμενη. Όλα αυτά προδιαθέτουν για ανοδική συνέχεια.

Από πλευράς Ελιοτ θεωρώ ότι με πολύ μεγάλες πιθανότητες βρισκόμαστε στο 5ο κύμα μιας ανοδικής κίνησης που θα δούμε στη συνέχεια αν είναι η αρχή μιας παρατεταμένης ανόδου ή ένα διορθωτικό κύμα στην κάθοδο των προηγούμενων μηνών. Τολμώ αν και δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο να βάλω το 4αρι στα χαμηλά της εβδομάδας.

Με βάση αυτή την μέτρηση έχουμε το παρακάτω διάγραμμα που μας δίνει αρκετές πιθανότητες να δούμε τις 1220 μονάδες στα μέσα της άλλης εβδομάδας πρίν πάμε σε μιά διόρθωση. 

Αν το 5άρι είναι εκτεταμένο μπορεί να πάει και ψηλότερα αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε για κάτι τέτοιο τώρα και ο ενθουσιασμός είναι πάντα κακός σύμβουλος. 

Στους γρήγορους που ανέλαβαν το ρίσκο της εισόδου σήμερα με τη διάσπαση του 50αρη και στους διακρατούντες μετοχές από χαμηλά , να τονίσω ότι βρισκόμαστε σε κύμα 5 (τελευταίο ανοδικό) με ότι αυτό σημαίνει και σ' αυτούς που δεν θέλησαν να ρισκάρουν τώρα, να τονίσω ότι  ακόμη και αν είναι η αρχή μιας μεγάλης ανόδου νομοτελειακά θα ακολουθήσει διόρθωση.

Καλό βράδυ και καλά κέρδη σε όλους.