Σχόλιο 05-09-2014

05/09/2014 21:12

Όπως ακριβώς περίμενα ήταν το σημερινό κλέισιμο όχι όμως και η ημερήσια διακύμανση. Μπορεί οι βυθίσεις κατα τη διάρκεια των ανοδικών συνεδριάσεων να δείχνουν υγεία, μια τέτοια βύθιση όμως όπως η σημερινή (12:00 - 14:30) δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί πωλητές που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τη θέση του οδηγού της συνεδρίασης.

Κατά τα άλλα το ημερήσιο διάγραμμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερου σχολιασμού αφού είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο ότι βρισκόμαστε σε 5αρι ανοδικό. Ψάχνουμε λοιπόν το που θα τελειώσει αυτό το τελευταίο ανοδικό κύμα.

Αν η σημερινή διακύμανση δεν έδειχνε αυτή την αδυναμία στην μέση της συνεδρίασης θα έλεγα σχεδόν με βεβαιότητα ότι ο ΓΔ θα πάει "τρένο" στις 1220 μονάδες όπου τα πάντα συμφωνούν οτι εκεί θα γίνει στάση στην άνοδο. Εκεί βρίσκεται ο απλός 200άρης, εκεί βρίσκεται και το προηγούμενο υψηλό της 28/7, και εκεί περίπου το τρέχον κύμα θα φτάσει το 100% του κύματος 1. 

Αν η συνεδρίαση της Δευτέρας  δεν υποχωρήσει ενδοσυνεδριακά κάτω από τις 1185 μονάδες και κλείσει πάνω από τις 1200 τότε την Τετάρτη το αργότερο θα δοκιμαστούν οι αντιστάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω με αρκετές πιθανότητες διάσπασής τους. 

Προσοχή χρειάζεται στην περίπτωση που έχουμε συνεδρίαση ανοδικής υπερβολής και δούμε τη Δεύτερα τις 1220 μονάδες ενδοσυνεδριακά ενώ το κλέισιμο είναι χαμηλότερα. Τότε οι αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι η Δευτέρα η τελευταία ημέρα ανόδου και θα πρέπει να βρισκόμαστε σε υψηλή ετοιμότητα.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους της ιστοσελίδας.