Σχόλιο 09-12-14

09/12/2014 22:16

Στο σχόλιο της 4/12 αλλά και στο χθεσινό σχόλιο είχε αναφερθεί ότι παρά την πρόσφατη άνοδο αλλά και τα μεσοπρόθεσμα ανοδικά σήματα που είχαμε πάρει από το ΓΔ, η καθοδική κίνηση δεν είχε ολοκληρωθεί και ότι η μεσοπρόθεσμη τάση θα επέστρεφε γρήγορα (1044) ή αργά (1118) σε καθοδική. Αν κάποιος όμως με ρωτούσε αν περίμενα κάτι σαν τη σημερινή συνεδρίαση μπορώ να απαντήσω με κάθε ειλικρίνεια ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.

Η κάθοδος θα ερχόταν φυσιολογικά αλλά το σημερινό είναι ελεύθερη πτώση στο κενό χωρίς να μπορεί να γνωρίζει κανείς που θα σταματήσει. Επειδή όμως τόσα χρόνια έχουμε δεί πολλά στο ΧΑΑ και έχουμε μάθει τα πάντα να τα αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα και ορθολογιστικά θα προσεγγίσουμε και τη σημερινή συνεδρίαση καθαρά τεχνικά αν και το συναίσθημα του φόβου έχει πλέον τον πρώτο λόγο.

Στηρίξεις και αντιστάσεις όπως στην παρακάτω εικόνα

 Η σημερινή υπερβολή μπορεί να δώσει μια ανοδική αναπήδηση όμως  δεν φτιάχνει η εικόνα του ΓΔ αν δεν έχουμε κλέισιμο πάνω από τους ΑΚΜΟ20 και 30 ημερών και ακόμη καλύτερα πάνω από 968 μονάδες. Μοναδική σοβαρή στήριξη που μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλό οι 853 μονάδες (τελευταίο χαμηλό) σε συνδυασμό με την κάτω bolinger που δεν πρέπει να σπάσει σε κλείσιμο.

Καλό βράδυ στους φίλους της ιστοσελίδας.