Σχόλιο 16-09-14

16/09/2014 23:26

Εκκωφαντική διάψευση της πιθανότητας για ανοδική συνεδρίαση σήμερα μας επιφύλασε η αγορά. Έτσι σήμερα είχαμε μια δυνατή καθοδική συνεδρίαση με αξιόλογο τζίρο σε σχέση με τις ασθενικές συνεδριάσεις των προηγούμενων ημερών. Αν και η ανοδική αντίδραση είναι επικείμενη πλέον παίζει σπουδαίο ρόλο η βραχυπρόθεσμη κατερχόμενη που δεν αφήνει το ΓΔ να "πάρει ανάσα" και τον πιέζει ασφυκτικά χαμηλότερα.

Απο πλευράς κλασικής τεχνικής ανάλυσης σήμερα είχαμε καθοδική διάσπαση του απλού 50άρη  και της γραμμής λαιμού της διπλής κορυφής (3,5). Επιπλέον είχαμε μέγιστο για μια ακόμη φορά πάνω στην κατερχόμενη. 

Από πλευράς κυματικής θέσης εξακολουθεί ο ΓΔ να βρίσκεται στο καθοδικό 2 ή Β το οποίο πλησίασε στις τιμές στόχους που έχουμε θέσει ως πιθανότερες αλλά πιό γρήγορα από ότι θα περιμέναμε. 

Η θέση μου απέναντι στην αγορά παραμένει η στάση αναμονής. Το 2 ή Β βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένουμε σημάδια αντιστροφής. Το πρώτο θα είναι η στήριξη του ΓΔ στο τρέχον επίπεδο ή στις 1105 μονάδες και η ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης. Μέχρι τότε απλά παρακολουθούμε και διατηρούμε υψηλή ετοιμότητα.

Καλό βράδυ στους φίλους της ιστοσελίδας