Σχόλιο 20-10-14

20/10/2014 20:38

Μια σταθεοποιητική συνεδρίαση ακολούθησε σήμερα τη χθεσινή δυνατή άνοδο. Το κερί της ημέρας ένα doji που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την αυριανή συνεδρίαση. 

Ένα doji στα ψηλά ενός μεγάλου αντιστρεπτικού σώματος είναι συνήθως ένδειξη αναμονής για συνέχιση της πρόσφατης δημιουργηθείσας βραχυπρόθεσμης τάσης. Προϋπόθεση για την επιβεβαίωση των παραπάνω είναι το κλείσιμο να είναι υψηλότερα του κλεισίματος του doji. 

Στην περίπτωση όμως που η αυριανή συνεδρίαση δώσει χαμηλότερο κλέισιμο τότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να είναι χαμηλότερο του μέσου του άσπρου σώματος (905) γιατί τότε ο σχηματισμός μετατρέπεται σε "βραδυνό doji αστέρι" που είναι αντιστρεπετικός σχηματισμός και θα σημάνει την λήξη της βραχυπρόθεσμης ανοδικής αντίδρασης. 

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστηκά δεν έχουν μεταβληθεί από αυτά που αναφέρθηκαν στο χθεσινό σχόλιο και αναμένεται η σύμπεριφορά του ΓΔ στην συνάντησή του με την Κ1 και τον ΑΚΜΟ20 που κατέρχεται με ταχύτητα 10 μονάδες την ημέρα και την Τετάρτη θα είναι περίπου στις 1000 μονάδες.

Αφού δεν είχαμε κάποια σημαντική αλλαγή τεχνικών στοιχείων, δεν αλλάζει και η βασική μας θέση (STAY IN CASH). Οι μικρές long θέσεις διατηρήθηκαν και θα ενισχυθούν σε περίπτωση ανοδικής συνέχισης.

Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα στους φίλους τοης ιστοσελίδας