Σχόλιο 18-11-2014

19/11/2014 00:23

Ζητώ συγνώμη από τους φίλους της ιστοσελίδας αλλά τεχνικά προβλήματα δεν επιτρέπουν την δημοσίευση κανονικού σχολίου σήμερα. Δυστυχώς λόγω αστοχίας του hardware είχαμε απώλεια δεδομένων και μέχρι να ανακτηθούν δεν είναι δυνατή η δημοσίευση σχολίων με την συνηθισμένη μορφή.

Στο χθεσινό σχόλιο είχαμε γράψει ότι η συνεδρίαση ήταν σαν να μην είχε πραγματοποιηθεί. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τη σημερινή. Καλή ποσοστιάια άνοδος με διπλασιασμό τζίρου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη τη στιγμή μάλιστα που σημειώθηκε και ανοδική διάσπαση των πρώτων αντιστάσεων. 

Δυστυχώς είναι αδύνατο να ανέβει διάγραμμα οπότε θα αρκεστούμε στην περιφραστική αναφορά. Στηρίξεις για αύριο οι διασπασθείσες σήμερα Κ2 και Κ4 στις 900 και 905 περίπου μονάδες αντίστοιχα. Σημαντικές αντιστάσεις ο ΑΚΜΟ20 και ΑΚΜΟ30 που αύριο θα βρίσκονται στις 926 και 938 περίπου μονάδες αντίστοιχα.

Αν και ουσιαστική μεσοπρόθεσμη σηματοδότηση δεν υπάρχει ακόμη, υπάρχει η πιθανότητα για μιά καλή βραχυπρόθεσμη ανοδική κίνηση.

Δεν μπορώ δυστυχώς να προχωρήσω σε τιμές στόχους.

Ελπίζοντας ότι τα δεδομένα θα έχουν ανακτηθεί τις αμέσως επόμενες 2-3 ημέρες εύχομαι καλό βράδυ στους φίλους της ιστοσελίδας.