Σχόλιο 23-12-2014

28/12/2014 22:46

Έχοντας ολοκληρώσει την προτελευταία εβδομάδα του χρόνου και έχοντας μπροστά μας μόνο 2,5 συνεδριάσεις θα μπορούσαμε να πούμε ότι η χρηματηστηριακή χρονιά έχει τελειώσει. Έχουμε όμως αύριο την κρίσιμη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του ΠτΔ που, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, μπορεί να πυροδοτήσει έντονες πολιτικές εξελίξεις οπότε οι 2,5 συνεδριάσεις μπορεί να φέρουν με τη σειρά τους και αντίστοιχη χρηματηστηριακή έντονη κίνηση.

Στην τεχνική εικόνα του ΓΔ το πιό σημαντικό σημείο είναι η διατήρηση της στήριξης των 853 μονάδων σε κλείσιμο που αφήνει περιθώρια τερματισμού της καθοδικής πορείας των τελευταίων τριών συνεδριάσεων αν δεν διασπαστεί ούτε αύριο. Οι υπόλοιπες στηρίξεις και αντιστάσεις έχουν όπως στην παρακάτω εικόνα.

Με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα της αυριανής ψηφοφορίας, όποιο και αν είναι αυτό, θα διαμορφωθεί για το καλό της χώρας και των Ελλήνων, σας εύχομαι καλό βράδυ. 

ΥΓ. Οι προσευχές και η θετική ενέργεια όλων ας εστιαστεί στους ανθρώπους που κινδυνεύουν στην Αδριατική. Μακάρι ο άτυχος επιβάτης που έχασε τη ζωή του να είναι τελικά και η μοναδική απώλεια και όλοι οι υπόλοιποι να γυρίσουν έστω και ταλαιπωρημένοι στα σπίτια τους.