Σχόλιο 24 Απρ

24/04/2014 22:16

Η σημερινή συνεδρίαση δεν πρόσθεσε κάτι καινούριο στην εικόνα του ΓΔ. Δεν μας έδωσε κάποιο σαφές σημάδι ώστε να αρχίσουμε να πιθανολογούμε για την πορεία της τιμής του ΓΔ στη συνέχεια.

Έτσι τα σενάρια που παρουσιάστηκαν στο χθεσινό σχόλιο συνεχίζουν να ισχύουν. Η μικρή ποσοστιαία άνοδος ειδικά με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με τη μείωση του τζίρου δεν διαψεύδουν τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις. Το μόνο στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι το σημερινό κερί. Είχαμε ένα μαύρο σφυρί που είναι μέν αντιστρεπτικό κερί αλλά το χρώμα του καθώς και το γεγονός οτι η εμφανισή του έρχεται αμέσως μετά από μόλις μία πτωτική συνεδρίαση και όχι μια έστω βραχυπρόθεσμη πτωτική τάση 3-4 συνεδριάσεων μειώνει την σημασία του. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται επιβεβαίωση από μιά συνεδρίαση που θα μας δώσει ένα ασπρο κερί και κλέισιμο πάνω από τις 1245 μονάδες που είναι το μέσο του μαύρου κεριού της χθεσινής ημέρας.

Αν δεν έρθει μιά τέτοια συνεδρίαση αύριο τότε είναι πιθανότερο να ακολουθήσουμε την αρχική καθοδική πορεία τουλάχιστον μέχρι την περιοχή των 1200 μονάδων όπου θα πάρουμε σαφείς ενδείξεις ή ξεκάθαρα σήματα για την συνέχεια.

Καλό βράδυ στους φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας.