Σχόλιο 25-2-2015

25/02/2015 20:25

Η σημερινή συνεδρίαση μας έδωσε μικρή υποχώρηση με μικρότερο από χθές άλλα όχι μικρό τζίρο.

Στα τεχνικά σημεία της ημέρας άξια προσοχής είναι :

1. Η οριακή και μή αξιολογήσιμη καθοδική διάσπαση της CH2 της οποίας η αξιοπιστία θα διαπιστωθεί αύριο.

2. Η καθαρή στήριξη που βρήκε ο ΓΔ στο προηγούμενο υψηλό (13/2) στις 913 μονάδες.

3. Η "εγκατάλειψη" από το ΓΔ της άνω Bollinger band (πρώτο κλείσιμο χαμηλότερα αυτής) αν και διατήρησε την επαφή του στο υψηλό της ημέρας.

Για αύριο σημεία προσοχής βρίσκονται:

1 Στις 975 μονάδες που θα συναντηθούν οι CH3 και CH1. Αν ο ΓΔ επιστρέψει δυνατά ανοδικά και κινηθεί προς αυτό το σημείο δεν δίνω πολλές πιθανότητες υπέρβασης αυτού του σημείου (+5,63%).

2 Στις 925 μονάδες που βρίσκεται η CH2.

3 Στις 913 μονάδες που βρίσκεται το προηγούμενο υψηλό. Υποχώρηση κάτω από αυτό το σημείο σηματοδοτεί ενίσχυση των ρευστοποιήσεων αποκομιδής βραχυπρόθεσμων κερδών που πρέπει να ολοκληρωθεί, εκτός εξαιρέσεων σε μεσοπρόθεσμες long θέσεις, σε κλείσιμο κάτω από το επίπεδο των 898 μονάδων.

4. Καμία long θέση δεν πρέπει να διατηρηθεί  σε κλείσιμο χαμηλότερα  από τις 838 μονάδες (κάτω CH3) ενώ προοπτικές short ανοίγουν με υποχώρηση κάτω από τους ΑΚΜΟ 20 και 30 ημερών αν και είναι νωρίς να σκεπτόμαστε κάτι τέτοιο. 

Αν θέλουμε να κάνουμε ένα σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της αυριανής συνεδρίασης, φαίνεται ότι η ανοδική τάση δεν έχει ανατραπεί ακόμη. Είναι πολύ πιθανό μετά από μιά πρωινή μικρή υποχώρηση (ουρά της σημερινής συνεδρίασης) και δοκιμή ξανά των 913 μονάδων να ακολουθήσει ανάκαμψη των τιμών και θετικό πρόσημο. Συνέχιση της ανόδου θα σηματοδοτήσει η επιστροφή πάνω από τις 925 μονάδες αρχικά και το νέο υψηλό στη συνέχεια. Η ανοδική τάση τραυματίζεται σοβαρά σε υποχώρηση κάτω από τις 898 μονάδες. Το κερί της ημέρας είναι ένας λαιμός που είναι κερί συνέχισης της προηγούμενης τάσης.

www.traderslog.com/bullish-in-neck-line/

Καλό βράδυ στους φίλους της ιστοσελίδας.