Σχόλιο 26-2-2015

26/02/2015 20:55

Δεύτερη συνεχόμενη πτωτική ημέρα σήμερα και η ανοδική βραχυπρόθεσμη τάση έχει πλέον τόσες πιθανότητες να συνεχιστεί από αύριο όσες ακριβώς έχει να έχει τελειώσει στο υψηλό της χθεσινής συνεδρίασης. Ας δούμε ποιά είναι αυτά τα σημαντικά σημεία που θα κρίνουν την συνέχεια.

Το ποιό σημαντικό επίπεδο στην τιμή του ΓΔ είναι αυτό των 898 μονάδων που ο ΓΔ διέσπασε δύο φορές σήμερα αλλά ανέκαμψε γρήγορα υψηλότερα. Όπως έχουμε πεί σε προηγούμενο σχόλιο η καθοδική διάσπασή του (κλείσιμο) τερματίζει την βραχυπρόθεσμη ανοδική τάση και οδηγεί το ΓΔ να ψάχνει στήριξη στο κάτω όριο του CH3 στις 844 μονάδες αύριο (Όχι στις 838 που από λάθος φαίνεται στο σχήμα). Τελευταία στήριξη για να μην οδηγηθεί ο ΓΔ κάτω από τις 850 μονάδες είναι το υψηλό της 19/2 στις 884 μονάδες το οποίο όμως δεν πρέπει να διασπάσει ο ΓΔ ούτε με τις ακραίες τιμές της ημέρας.

Από εκεί και πέρα στηρίξεις και αντιστάσεις φαίνονται στο σχήμα και δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο.  

Περιθώρια για μια πτωτική ημέρα σαν την σημερινή δεν υπάρχουν και ο ΓΔ πρέπει να ανακάμψει άμεσα διαφορετικά η ταλαιπωρία θα διαρκέσει περισσότερο και θα είναι περισσότερο επικίνδυνη και για τη μεσοπρόθεσμη τάση.

Καλό βράδυ.