Σχόλιο 27-11-14

27/11/2014 21:32

Η σημερινή συνεδρίαση ακύρωσε το σήμα long που μας είχε δώσει η χθεσινή ημέρα αλλά δεν σηματοδότησε κάτι για τη συνέχεια. Παρά την μεγάλη σχετικά ποσοστιαία πτώση, η βασική στήριξη του ΓΔ που είναι ο συνδυασμός των ΑΚΜΟ20 και 30 ημερών που βρίσκονται συνωστισμένοι σε ένα στενό εύρος 6 μονάδων αν και απειλήθηκε 2 φορές δεν διασπάστηκε.

Αυτή η σημερινή στήριξη που μας έδωσε το σημερινό χαμηλό, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη χθεσινή στήριξη στο ίδιο επίπεδο δίνουν το σχηματισμό της ανοδικής λαβίδας αν και η σειρά του χρώματος των κεριών είναι αντίστροφη από την κανονική. Αυτός ο σχηματισμός χρειάζεται επιβεβαίωση με κλείσιμο πάνω από τις 977 μονάδες για να δώσει σήμα long και να οδηγήσει το ΓΔ ψηλότερα, ενώ η απόλυτη επιβεβαίωση θα έρθει με ένα νέο υψηλό. 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η αγορά θα γίνει καθοδική μόνο αν διασπαστούν οι ΑΚΜΟ 20 και 30 ημερών, επομένως σε αυτή τη φάση παρά την ομολογουμένως μεγάλη σημερινή πτώση θα χαρακτηρίσουμε την αγορά ουδέτερη. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίζεται μιά αδιάφορη "φατσούλα" στην παρακάτω εικόνα με τις στηρίξεις και αντιστάσεις για την αυριανή ημέρα.

Καλό βράδυ στους φίλους της ιστοσελίδας.