Σχόλιο 29-09-14

29/09/2014 22:00

Place your bets please.....

Ο ΓΔ στη σημερινή συνεδρίαση εξάντλησε κάθε τεχνικό περιθώριο που είχε να κινηθεί καθοδικά αφού φλερτάρησε με το νέο χαμηλό χωρίς τελικά να το πετύχει αλλά δεν κινήθηκε ανοδικά μετά την επαφή με τα χαμηλά του, ώστε να δώσει ανάσα και ελπίδες για αντιστροφή.  

Άρχισα το σχόλιό μου με μιά έκφραση ρουλέτας αφού στην ουσία η αυριανή συνεδρίαση αυτό ακριβώς είναι. Ή όλα ή τίποτα. Ή  ο ΓΔ κλείνει με νέο χαμηλό οπότε όλα τα ανοδικά σενάρια ανατρέπονται και ψάχνουμε γαι τριψήφιες στηρίξεις ή αντιστρέφει και περιμένουμε τεχνική επιβεβαίωση για να κάνουμε σχέδια για κίνηση στο βορά.

Στο σχήμα φαίνεται ότι ακόμη και σήμερα δεν ακυρώθηκε (ίσως για τελευταία ημέρα) η μικρή πιθανότητα να βρισκόμαστε ακόμη στο κύμα 2 ή Β αφού ούτε νέο χαμηλό είχαμε αλλά και ακριβώς στο 100% του a σταμάτησε η σημερινή κάθοδος. Αυτό σημαίνει ότι οι αισιόδοξοι έχουν μιά τελευταία ελπίδα αντιστροφής.

ΠΡΟΣΟΧΗ : η άποψή μου είναι ότι όποια και να είναι η κίνηση του ΓΔ αύριο χρειάζεται επιβεβαίωση τουλάχιστον με μιά δεύτερη ομόρροπη συνεδρίαση την Τετάρτη. Στο σημείο που βρισκόμαστε είναι πολύ πιθανό να στηθούν παγίδες στους πολύ τολμηρούς για αυτό και θα πρότεινα την αποχή ακόμη και από την παρακολούθηση της συνεδρίασης για αυτούς που δεν μπορούν να είναι ψύχραιμοι και υποκύπτουν στην παρόρμηση. Όσοι τολμήσουν να διαλέξουν κατεύθυνση και επενδύσουν στην επιλογή τους να επιλέξουν τα στοπ (και την ενδεχόμενη ζημιά) πριν ανοίξουν τις θέσεις.

Καλή τύχη σε όλους ( είναι η πρώτη φορά που εύχομαι καλή τύχη από αυτή τη σελίδα αλλά νομίζω ότι αύριο  τη χρειαζόμαστε όλοι οι συμμετέχοντες στο ΧΑΑ)

ΥΓ Αύριο λόγω υποχρεώσεων μαλλον δεν θα δημοσιευτεί σχόλιο. Θα γίνει προσπάθεια να γίνει δημοσίευση σχολίου μετά τις 12 το βράδυ αλλά είναι αμφίβολο το αν θα είναι δυνατόν.