02-03-2015

02/03/2015 21:29

Αν και ο ΓΔ δεν έδειξε ότι έχει πρόθεση να αντιδράσει ανοδικά στην ουσία πάρα την τέταρτη συνεχόμενη καθοδική ημέρα δεν σηματοδότησε την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε καθοδική. Δεν έχει όμως κανένα περιθώριο για συνέχιση της καθόδου αφού σήμερα ήρθε σε απόλυτη επαφή με το κάτω όριο του μεσοπρόθεσμου ανοδικού καναλιού CH3 που βρισκόταν σήμερα στις 851 μονάδες.

Δεν διασπάστηκε σε κλείσιμο καμία από τις σημαντικές στηρίξεις που αναφέραμε στο χθεσινό σχόλιο και έτσι η μεσοπρόθεσμη τάση δεν αντιστράφηκε.

Για αύριο οι στηρίξεις βρίσκονται: Το κάτω όριο του CH3 στις 858 μον., η neck line στις 856 μον. και ο ΑΚΜΟ20 στις 852-854 μον.

Σημειώνεται ότι το επίπεδο fibo 38,2% βρίσκεται στις 855 μονάδες.

Μετά από όλα αυτά είναι φανερό ότι δεν υπάρχει τεχνικό περιθώριο για το ΓΔ να κινηθεί καθοδικά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και μια έστω απλά αισιόδοξη πολιτικοοικονομική είδηση που να ωθήσει την αντίδραση. Η αυριανή συνεδρίαση χρειάζεται γερά νεύρα καθώς θεωρώ πολύ πιθανό ενδοσυνεδριακά να σπάσουν όλες οι στηρίξεις  αλλά καλό θα ήταν κάποιος να περιμένει το κλείσιμο ή το τελευταίο τέταρτο της συνεδρίασης πριν προχωρήσει σε κλείσιμο μεσοπρόθεσμων θέσεων long ακόμη και αν αυτό σημαίνει μεγαλύτερες απώλειες κερδών.

Καλό βράδυ στους φίλους της ιστοσελίδας.

ΥΓ. Οι προεξοφλήσαντες την ανοδική αντίδραση αφού τοποθετήθηκαν στα χαμηλά της ημέρας, λίγο πάνω από τις στηρίξεις που αναφέραμε στο χθεσινό σχόλιο καλό θα έιναι να μην βιαστούν να κλέισουν τις θέσεις και να περιμένουν την διάσπαση των στηρίξεων έστω και αν αυτό προκαλέσει μικρές ζημιές.