24-03-15

25/03/2015 00:09

Μπορεί να μην ήταν το άνοιγμα όπως ακριβώς το είχαμε δώσει "παραγγελία" στο χθεσινό σχόλιο αλλά η γενική εικόνα και η εξέλιξη ήταν ότι ακριβώς θέλαμε. Συγκεκριμένα είχαμε, άνοιγμα με χάσμα, άσπρο "ξυρισμένο πάνω" κερί και κλείσιμο πάνω από 788 μονάδες. Ο βραχυπρόθεσμος σχηματισμός bullish island είναι σε ισχύ και προδιαθέτει για μερικές ακόμη ανοδικές ημέρες. Στα χαρακτηριστηκά της ημέρας η μη συμμετοχή των τραπεζικών μετοχών στην άνοδο πράγμα που δεν είναι άσχημο αρκεί οι τράπεζες μετά την σημερινή ανάπαυλα να αναλάβουν ξανά δράση από την Πέμπτη.

Στηρίξεις και αντιστάσεις όπως στο διάγραμμα.

Τονίζω την επικείμενη επαφή με τον ΑΚΜΟ20 που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο ΓΔ και να ανακόψει τουλάχιστον προσωρινά την ανοδική του πορεία.

Η βραχυπρόθεσμη ανοδική τάση παραμένει σε πλήρη ισχύ όσο διατηρείται ανοικτό το σημερινό χάσμα (βραχυπρόθεσμο στοπ στις 767 μονάδες που κλείνει το χάσμα) ενώ παρότι κλονίζεται δεν χαλάει εντελώς πάνω από τις 744 μονάδες.

ΥΓ Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ μάλλον πρέπει να μας διαβάζουν τα ισχυρά χέρια-πορτοφόλια για να μας δίνουν την επόμενη την εικόνα της συνεδρίασης που ζητάμε την προηγούμενη. Παρακάτω είναι η εικόνα της "ιδανικής" συνεδρίασης που περιγράψαμε χθές!!