24-04-15

24/04/2015 22:34

Η σημερινή συνεδρίαση τα είχε όλα!! 

Ανοδικό χάσμα στο άνοιγμα,  μέγιστο πάνω από 4%, γύρισμα κοντά στο 0 αλλά χωρίς να κλέισει το χάσμα, επαναφορά στο τέλος στα υψηλά της ημέρας και όλα αυτά με ένα όγκο στα 107εκ  που δείχνει δύναμη. Συνεχής εναλλαγή φόβου και ελπίδας.

Θετικά τεχνικά στοιχεία: Καθαρή διάσπαση του ΑΚΜΟ20 και επιστροφή στη ζώνη συσσώρευσης (754-797) σε συνδυασμό με την αδυναμία των πωλητών να υπερισχύσουν στο τέλος ενώ στη μέση της συνεδρίασης έδειξαν να "κερδίζουν τη μάχη".

Αρνητικά τεχνικά στοιχεία δεν υπάρχουν αλλά χρειάζεται λίγο προσοχή στην συμπεριφορά του ΓΔ στη συνάντησή του με τον ΑΚΜΟ30. Έδειξε αδυναμία υπέρβασης σήμερα και έκλεισε ακριβώς κάτω από αυτόν. 

Για τη συνέχεια αν ο ΓΔ υπερβεί τον ΑΚΜΟ30 "απελευθερώνεται" από τη ζώνη των αντιστάσεων και ανοίγει ο δρόμος για μια ανοδική κίνηση τουλάχιστον  μέχρι την πάνω Bollinger. Αν οπισθοχωρήσει, δεν υπάρχει ανησυχία αν διατηρηθεί πάνω από τον ΑΚΜΟ20 ενώ δεν χαλάει η βραχυπρόθεσμη τάση όσο δεν γεμίζει το σημερινό χάσμα δηλαδή δεν υποχωρήσει ο ΓΔ κάτω από 736 μονάδες.