Σχόλιο 27-10-14

28/10/2014 23:05

Χρόνια Πολλά και μακάρι η πατρίδα μας να γνωρίζει πάντα στιγμές δόξας και να ξεφύγει από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας ξεκαθάρισαν αρκετά τα πράγματα. Το υψηλό της ημέρας ήταν ακριβώς πάνω στην γραμμή λαιμού και το καθοδικό γύρισμα στη συνέχεια ήταν επιβεβαίωση της καθοδικής διάσπασής της στις αρχές του μήνα. Το κερί της ημέρας ολοκλήρωσε έναν αντιστρεπτικό σχηματισμό (top tower/πύργος κορυφής) και σηματοδότησε το τέλος της πρόσφατης βραχυπρόθεσμης ανοδικής τάσης. Μεγαλύτερη ισχύ στον ισχυρισμό του τερματισμού της ανοδικής τάσης δίνει και το γεγονός της τετραήμερης αποτυχημένης προσπάθειας να διασπαστεί ανοδικά ο ΑΚΜΟ20 ημερών που απέδειξε ότι είναι ισχυρή αντίσταση.

Για τη συνέχεια η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να κινηθεί ξανά ο ΓΔ καθοδικά προς την κάτω bolinger (886 μονάδες) και μικρότερη να είχαμε μιά παγίδα αρκούδων και ο καθοδικός σχηματισμός που εμφανίστηκε να ακυρωθεί τις επόμενες ημέρες. 

Με βάση την παραπάνω ανάλυση η βασική μας θέση παραμένει η αποχή (stay in cash). Οι μικρές θέσεις long έκλεισαν με μικρά κέρδη. Νέες θέσεις θα ανοίξουν με την διαμόρφωση της νέας τάσης.

Καλό βράδυ στους φίλους της ιστοσελίδας