Κίνηση βάση σχεδίου

2016-01-22 21:04

Όπως περιμέναμε, ήρθε τελικά η ανοδική αντίδραση στη σημερινή συνεδρίαση και δεν διέψευσε την υπόθεσή μας ότι το 3(μπλε) είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί στο χθεσινό χαμηλό. Ακολουθώντας το σενάριό μας υποθέτουμε ότι ο FTSE25 βρίσκεται στο 4(μπλε) του 3(καφέ) του 5(κόκκινο).

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει το ανοδικό 4(μπλε) μπορεί να έχει μέγιστο (αλλά όχι αναγκαίο) στόχο  τις 166 μονάδες. Θεωρούμε ότι ένας πιθανός και εφικτός στόχος είναι στις 156 μονάδες. Πάνω από αυτό το επίπεδο δύσκολα θα συνεχίσει ανοδικά ο 25άρης εκτός αν αλλάξουν πολλά στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό και στις διέθνείς αγορές.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υπέρβαση των 166 μονάδων, σηματοδοτεί ότι τουλάχιστον η μπλέ αρίθμηση του σεναρίου μας είναι εσφαλμένη, οπότε και θα πρέπει να την αναθεωρήσουμε.  

Η πρόβλεψη για τη συνέχεια είναι από το πέρας του τρέχοντος 4(μπλέ) να ξεκινήσει ένα νέο πτωτικό κύμα 5(μπλε) με μήκος 10,9 ή 17,6 ή 28,5 ή 46,1 μονάδες. Τιμές στόχοι θα καθοριστούν μόλις αποσαφηνιστεί το τέλος του 4(μπλέ).

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι απλά ένα σενάριο που θεωρούμε πιό πιθανό από άλλα και ότι ισχύει όσο η κίνηση της τιμής του 25άρη δεν το διαψεύδει.