Μετοχές εκτός FTSE25 18-01-16

2016-01-16 18:43

Από σήμερα στην στήλη αυτή θα παρουσιάζονται αναλύσεις μετοχών που δεν ανήκουν στον 25άρη αλλά παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Καλή αρχή με ΙΝΛΟΤ και ΜΙΓ.

ΙΝΛΟΤ

 

Η ΙΝΛΟΤ μετά τη στήριξή της στην περιοχή του 1,05€ έχει πετύχει μια ανοδική κίνηση 10-12 συνεδριάσεων, έχει διασπάσει ανοδικά τον SMA20 και δείχνει να πιέζεται από τον SMA30 και την αντίσταση στο 1,20€.

Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει ακολουθήσει την υπόλοιπη αγορά στην κάθοδο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει ισχυρή στήριξη από τους μετόχους ή κάποιο σενάριο που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Τεχνικά έχει διασπάσει ανοδικά και την γραμμή λαιμού ενός τοπικού σχηματισμού ανάποδου ΩΚΩ και αν υπερβεί το 1,23€ τις επόμενες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να πετύχει και το στόχο αυτού του σχηματισμού που βρίσκεται στο 1,36€. 

ΜΙΓ

Η ΜΙΓ δεν έχει να παρουσιάσει κάποιο τεχνικό σημάδι για την ανάπτυξη κάποιας τάσης  που θα την κάνει να ξεφύγει από τη ζώνη συσσώρευσης που βρίσκεται. Προς το παρόν ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί του μετόχους της σε μια ζώνη 0,066-0,086. Αυτό το εύρος όμως είναι 30% και από τον Αύγουστο το έχει δώσει 5 φορές long και 4 φορές short με δύο ψευδοεξόδους από τη ζώνη που θα δημιουργούσαν κάποιες ζημιές σε προμήθειες....................
Αξίζει να ρισκάρουμε για την έκτη φορά long  τη Δευτέρα- Τρίτη  ή αυτή τη φορά θα διασπάσει τη ζώνη και θα καταρεύσει;