Συσσώρευσης συνέχεια

2016-05-26 22:54

Συνεχίζεται η οριζόντια συσσώρευση χωρίς ιδιαίτερη σηματοδότηση εντός των αναμενομένων και χωρίς εκπλήξεις.

Οι μεσοπρόθεσμες στηρίξεις έχουν ανέβει και πλησιάσει ήδη πολύ στην τιμή του ΓΔ γεγονός που σηματοδοτεί ότι θα υπάρξει κάποια σηματοδότηση πολύ σύντομα. Διάσπαση της Τ1 και του SMA20  θα δώσει μια πρώτη ένδειξη ότι η μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση δεν είναι τόσο ασφαλής και θα εντείνει τη διαδικασία αποκομιδής κερδών με τελικό στοπ εξόδου από τις long θέσεις  στην διάσπαση του SMA200. Αντίθετα η ανοδική διάσπαση των 651 μονάδων θα σηματοδοτήσουν επανεκίνηση της ανόδου, ισχυροποίηση της μεσοπρόθεσμης ανοδικής τάσης και την επίτευξη των στόχων που φαίνονται στην πάνω δεξιά γωνία του διαγράμματος ακόμη πιό πιθανή.

Παρά το αρνητικό πρόσημο του 25άρη δεν υπήρξε κάποια τεχνική σηματοδότηση.  Mέσα σε εύρος μόλις 2 μονάδων βρίσκονται μαζεμένες όλες οι μεσοπρόθεσμες στηρίξεις  και εκεί βρίσκεται το κλειδί της συνέχισης ή του οριστικού τερματισμού της ανοδικής τάσης. Αν ο 25άρης γυρίσει ανοδικά η διάσπαση των 187 μονάδων θα σηματοδοτήσει την επανεκίνηση της ανόδου και το κυνήγι των στόχων πάνω δεξιά.

Οι τράπεζες που οδηγούν την αγορά έχουν βρεθεί σε οριακό σημείο και μάλλον θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τη συνέχεια. Περισσότερα στο σχόλιο των τραπεζών.